Splitlevel woning bouwnummer 20

Splitlevel woning bouwnummer 20

Deze bijzondere splitlevel woning inclusief stadstuin is gesitueerd op één van de mooiste plekjes van Stadsbaken! Namelijk op de hoek van de Bolder aan de Lange Nering kant. Vanaf het dakterras heeft u uitzicht op het winkelend publiek én op het binnenplein van Stadsbaken, maar geniet u wel van volledige privacy door de hoogte.

De architect heeft creatief gespeeld met de ruimtes en niveauverschillen. Een voorbeeld hiervan is de keuken met een plafondhoogte van bijna vier meter. Wanneer u via de achterdeur binnenkomt, door de royale berging loopt, komt u via een korte trap de woonkeuken binnen. Via de verhoogde entree aan de voorkant komt u direct op het niveau van de woonkeuken binnen. In open verbinding met de woonkeuken ligt de hoger gelegen woonkamer, deze niveauverschillen maken deze woning uniek.

De woning heeft standaard 4 slaapkamers en biedt de mogelijkheid om een 5e slaapkamer en een 2e badkamer te creëren. Dit maakt het een erg geschikte woning voor een groot gezin of een stel die van ruimte houdt!

Ik ben geïnteresseerd
in deze woning

Specificaties

Download via onderstaande knop de plattegrond.

Optie met 5 slaapkamers

Brochure downloaden

  Woonoppervlakte
  152 M²
  Keuken
  Inclusief luxe keuken
  Status
  Verkocht
  Badkamer
  Inclusief luxe badkamer
  Prijs
  €352.900,- v.o.n.

  Ontwikkeling

  Ontwerp

  Aannemer

  Verkoop